Els Mansuets de Foc, al Primer Concurs d’Enceses de Catalunya

Els Mansuets de Foc, la colla de diables de Vilassar de Mar, serà el proper 10 de març a Picamoixons (Tarragona) per participar en el Primer Concurs Nacional d’Enceses de Catalunya que organitza la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya. Els vilassarencs han estat escollits via sorteig. Un jurat escollirà la millor colla del nostre país en un concurs en el qual els Mansuets hauran de competir en dues modalitats.

La sort ha motivat que els Diables de Vilassar de Mar entrin en nòmina de la competició amb la Colla Vella de Gràcia, el Grup de Diables BAT (de Lleida), els diables de l’Alt Urgell, els Bruixots d’Alcover i la Colla de Diables de Ruidoms (el Camp del Tarragona), els Diables Sexes Foc i l’EspetegaFoc, (totes dues del Penedès), els Diables de Saforscanera (Girona i la Catalunya Nord), la Colla de Diables i Tambors Lo Minotautre i la colla de Diables i Tambors lo Golafre, de les Terres de l’Ebre.

Els Mansuets de Foc, doncs, se les hauran amb el bo i millor de Catalunya. En un concurs que tindrà dues rondes. En la primera, no hi haurà restriccions. Per tant, la colla vilassarenca, com les altres, podran desplegar tota la seva potència de foc. En la segona modalitat, però, els participants només podran usar el material que els cedeixi l’organització. La gràcia serà que les colles no sabran de què disposaran fins el moment de l’actuació.

 

Notícies relacionades

Resum del ple de dijous 15 de febrer de 2018
La Tertúlia Jove: estem hiperconnectats a les xarxes socials?
Carles Duran, nou tècnic de la Penya: “estic convençut que ens en sortirem”
L’Ajuntament està reparant voreres de diferents carrers del Barato