Els llibres de Stieg Larsson, els més venuts per Sant Jordi

  •  

“Els homes que no estimaven les dones”, de Stieg Larsson, ha estat el llibre més venut aquest Sant Jordi a tot Catalunya, i també a Vilassar de Mar, tant en català com en castellà. La diada ha consolidat l’èxit de la trilogia “Millenium”, “best-seller” en els últims mesos. De fet, la segona part de la novel·la, “La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina”, ha estat el segon llibre més venut en castellà i el quart en català, idioma en el qual s’ha endut la segona posició “El silenci”, del periodista Gaspar Hernàndez. Completen el podi “L’últim home que parlava català”, de Carles Casajuana, i “La soledad de los números primos”, de Paolo Giordano. En no-ficció, el liderat se l’endú “Anatomía de un instante” de Javier Cercas, i “Crònica de la independència” de Patricia Gabancho.

Un altre llibre sobre l’economia, “La crisis ninja”, de Leopoldo Abadía, ha estat el segon més venut en castellà, seguit de “Todos mis hermanos”, de Manel Estiarte. Des de la llibreria Índex, la Pepi Bruguera, ha confirmat aquests resultats i ha explicat que, en contra del que es podia preveure, el Sant Jordi no ha notat la crisi.

Una altra de les llibreries de Vilassar de Mar, Detalls, ha explicat que en el seu cas les vendes han estat més repartides tot i que també ha confirmat l’èxit de la trilogia Millenium. Pel que fa a les vendes, a la botiga Detalls no han notat gens la crisi, tot al contrari, ja que han augmentat les vendes.

Leave a Reply