Els Diàlegs de la Fundació Lluch reflexionen sobre inversions i (en) educació

La Fundació Ernest Lluch promou el cicle de diàlegs Economia i Territori que, aquest divendres a dos quarts de set de la tarda, aborda L’impacte dels criteris econòmics sobre la política educativa a la Biblioteca de Vilassar de Mar. Aquest diàleg comptarà amb la participació de Joan Subirats, catedràtic de Ciència Política de la UAB i Xavier Bonal, catedràtic de Sociologia de la mateixa universitat.

Ferriol Sòria, president de la Fundació Ernest Lluch, destaca que, tot i que el tema que es planteja pot semblar, en principi feixuc, els dos ponents s’expliquen de manera molt entenedora sobre “una qüestió com la de l’educació que interessa, i molt, en una població jove com és la de Vilassar de Mar”. Per a Sòria es tracta de “veure com el període d’austeritat econòmica que hem passat pot afectar l’educació dels nostres fills i filles”.

L’objectiu és plantejar-se en el debat d’aquest divendres “si les polítiques en matèria educativa dissenyades inicialment es veuen obligades a una revisió posterior en funció de les restriccions econòmiques”. Ferriol Sòria destaca l’alta capacitat comunicativa dels dos ponents. De fet, creu que Joan Subirats no necessita presentació, Catedràtic per l’Autònoma i comissionat de cultura de l’Ajuntament de Barcelona. Xavier Bonal, per la seva banda, és l’altre interlocutor. Un Bonal que aterrarà en aquests diàlegs d’Economia i Territori estrenant la seva nova condició de catedràtic.

Notícies relacionades

Sis minuts per reviure la Festa Major 2019
El proper 24 de juliol s’obren les inscripcions per al Maresmusic
Aquest dimarts, tall de trànsit a l’avinguda Carles III
La vilassarenca Bad Gyal triomfa al MOMA de Nova York