Els alumnes del Pere Ribot conviden a donar sang aquest dimecres

A Catalunya es necessiten mil donacions de sang al dia. Per mirar de donar una empenta, l’alumnat de primer de batxillerat de l’Institut Pere Ribot ha engegat una jornada d’extraccions. Serà aquest dimecres, des de dos quarts de quatre a dos quarts de vuit del vespre, a les mateixes instal.lacions del centre. De la mà del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, l’alumnat fa una crida a tothom per donar-ne. I més quan s’acosta l’estiu, augmenten els accidents de trànsit i, per tant, és una de les èpoques de l’any en la que es necessita més sang.

En representació dels alumnes, l’Elena, la Diana, la Rebeca, la Clàudia, la Mar i la Marina han passat pels estudis de Vilassar Ràdio, al “Parlant de tot acompanyades pel seu professor de Biologia Jordi Atzuar. Elles, amb l’assessorament del Banc de Sang i Teixits de Catalunya que desplaçarà mòbil i personal per a les extraccions al Pere Ribot, han dissenyat la jornada.

És una tarda oberta a tothom. No només al personal docent de l’institut, pares, mares i alumnes de més de 18 anys. Ens expliquen els requisits que es necessiten. D’entrada, major d’edat i pesar més de 50 kg. La iniciativa dels alumnes de primer de Batxillerat del Pere Ribot va sorgir arran d’una visita curricular que van fer al Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Van veure tot el procés que fan les donacions des que arriben fins que es destinen als diferents hospitals

Malgrat que se’n necessitat tot l’any, ara és un bon moment per donar-ne. S’acosta l’estiu, augmenten els desplaçaments i, desgraciadament, s’incrementen els accidents a la carretera. Els alumnes del Pere Ribot t’esperen, aquest dimecres, per donar sang tota la tarda.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.

Notícies relacionades

Del 26 al 29 d’agost, restriccions de trànsit a la carretera d’Argentona, entre Eduard Ferrés i la N-II, per obres d’asfaltat
Obert el termini per a participar al certamen literari del Vilassar de Noir
La futbolista vilassarenca Ona Batlle, convocada per al partit França-Espanya
Teresa Millán Navarro, nova àvia centenària