El volum de vendes de flor i planta per Sant Valentí ha disminuït enguany un 30%

  •  

La crisi econòmica s’ha deixat notar aquest any també pel Dia dels Enamorats. El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya ha informat avui que enguany la venda de flor tallada i plantes amb test per Sant Valentí ha disminuit el 30%. Les flors més venudes han estat les roses i les orquídies. Dins d’aquesta espècie, les varietats Phalaenopsis i Cymbidium s’han emportat  el gruix en la comercialització.

A diferència d’altres anys, en què la campanya de Sant Valentí començava setmanes abans del 14 de febrer, enguany es va iniciar la mateixa setmana de la diada i s’ha concentrat els dies 9, 10 i 11 de febrer. Els productors han mantingut els mateixos preus que l’any passat. El dia més important en volum de vendes per al Mercat de Flor és Sant Jordi, li segueix el Dia de la Mare, i després Sant Valentí i Tots Sants. 

Cal recordar que el Mercat de Flor i Planta Ornamental va organitzar un taller amb l’objectiu de fomentar la venda de flors per Sant Valentí. Es va realitzar el 2 de febrer i va comptar amb la participació de 25 floristes de la província de Barcelona. 

Leave a Reply