“El verí del teatre”, diumenge a l’Ateneu

  •  

“El verí del teatre” és l’obra de teatre de Rodolf Sirera que la companyia TAC interpretarà diumenge a l’Ateneu Vilassanès. Josep Maria Gelpí i Xavier Rodón, sota la direcció de Joan Ramon, donaran vida als dos personatges de l’obra que portaran la passió del teatre a l’extrem de l’assassinat.

El dilema entre la ficció i la realitat del teatre. Aquest és el fil conductor de l’obra que es desenvolupa en una sala on pren protagonisme el diàleg entre un marquès, de l’època anterior a la revolució francesa, i un actor de comèdia que contracta.

El verí del teatre és també una recerca. El títol presenta un doble significat. D’una banda, ens remet metafòricament a la passió pel món dramàtic que senten algunes persones, tan forta i pertorbadora com la febre que provoquen certs verins. De l’altra, el títol remet a un altre verí no metafòric, al motiu que desencadenarà l’acció bàsica de l’obra.

El TAC va estrenar la peça al maig a Cabrera de Mar amb gran èxit de públic i ara la porta a l’Ateneu Vilassanès amb motiu dels 125 anys que compleix aquesta entitat cultural.

Leave a Reply