El Terral participa fins el 30 d’abril a les Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme

  •  

Fins el diumenge 30 d’abril s’estan celebrant les Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme , en les quals hi participen restaurants i establiments alimentaris de 17 municipis de la nostra comarca, entre els quals es troba Vilassar de Mar. La nostra localitat està representada pel restaurant El Terral, ubicat al carrer Sant Joan 46, que ofereix un menú compost per amanida de verds amb tirabecs saltats i pernil d’ànec ofegat de pèsols amb calamarcets i la tinta, botifarres del perol i negra amb pèsols ofegats, aigua, vi de la denominació d’origen Alella Marfil Blanc Sec Pansa Blanca del celler Marfil Alella Vinícola. El preu del tiquet és de 24,95 euros .

El Consorci de Turisme amb el suport del Consell Comarcal ha editat un tríptic amb els menús de cada establiment, el llistat de productors de pèsols maresmencs i unes quantes receptes de cuina per combinar-les amb vins de la denominació d’origen Alella.

Les altres poblacions que hi participen són Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, El Masnou, Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar i Sant Vicenç de Montalt

  • 10
    Shares