El tastet solidari del Club Nàutic recull 2.240 euros per al Casal de Curació

  •  

casal4-1.jpgEl Club Nàutic de Vilassar de Mar va lliurar al Casal de Curació un xec per valor de 2.240 euros recollits durant el tastet solidari que l’entitat va organitzar a la seva seu divendres 25 de juliol, acte que va comptar amb la participació de més de 350 persones i 6 establiments comercials de la nostra població.

L’acte de lliurament del xec, que es va realitzar dijous 14 d’agost al matí, va comptar amb la presència de Frederic Baró i Ventura Mariné,   vicepresident i gerent del Club Nàutic, Núria Pol,  directora del Casal de Curació, i Roser Vallès, regidora de Serveis Socials, Família i Sanitat de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Pol va explicar que els diners es destinaran a la compra d’una grua de transport de malalts.

Actualment, el Casal de Curació té 82 malalts ingressats i, a més, dóna servei a 20 malalts, en règim d’hospital de dia, i 10, en règim de centre de dia, procedents de Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Premià de Mar, Premià de Dalt, Cabrils i Cabrera de Mar.

La regidora Roser Vallès valora positivament que entitats privades de la societat civil com és el cas del Club Nàutic de Vilassar de Mar impulsin i organitzin activitats solidàries com ha estat aquest 10è. tastet També mostra la seva satisfacció pel “resultat econòmic d’enguany, que ha augmentat en gairebé un 50% la quantitat recollida l’any passat, doncs això mostra la sensibilitat dels vilassarencs en projectes de caire social”.

Aquest és el segon any que el Club Nàutic organitza un acte solidari a favor del Casal. L’any passat el tastet va recollir 1.504 euros, que es van destinar a la compra d’un televisor panoràmic per a la sala d’usuaris del Casal.
 

Leave a Reply