EL PSC renova la seva executiva local

  •  

El PSC de Vilassar de Mar ha renovat la seva executiva local. En un comunicat de premsa, l’agrupació del PSC explica que la renovació, que va fer-se en una assemblea extraordinària telemàtica el passat dimarts 28 de juliol,  s’ha realitzat “amb una clara projecció de futur i de treball en favor de la ciutadania”

La nova executiva està encapçalada per Josep Rebull com a primer secretari, Agustín Rins com a secretari d’Organització i Finances, Mònica Zamora com a secretària d’Innovació i Formació, Isaac García com a secretari de Comunicació, Virgínia Gérez com secretària d’Educació i Igualtat i Jordi Bartrolí com a president i secretari de Transició Energètica. A més, l’executiva compta també amb la participació del portaveu del Grup Municipal del PSC i regidor del PSC a l’Ajuntament, Quico Zamora.

A l’assemblea també van ser escollits Daniel Cárceles, Virgínia Gérez, Agustín Rins i Isaac García  com a consellers de Federació i representants de l’agrupació del PSC de Vilassar de Mar a la Federació del Maresme del PSC, màxim òrgan de la Federació entre Congressos.

Rebull ha explicat a l’espai “Crònica” de Vilassar Ràdio que afronta aquesta nova etapa “amb il·lusió, optimisme i amb certa preocupació pels moments complicats que estem vivint, que requereixen pactes i acords”. Ha subratllat que la nova executiva combina experiència i renovació i que està formada per persones compromeses amb el socialisme democràtic i amb una gran implicació amb Vilassar de Mar. 

El nou primer secretari Josep Rebull Tamboleo va nèixer al nostre poble fa 63 anys, està casat amb un fill i recentment ha estat avi. Professionalment ha treballat a banca i ha desenvolupat la seva tasca professional gairebé sempre al nostre municipi. Ha format part d’ associacions locals participant activament en les seves activitats i també en la seva gestió. Milita al PSC des del 1987 i ha estat a l’executiva local en diverses èpoques. Va ser primer secretari del PSC entre el 2012 i el 2014, ha estat regidor del PSC, a l’oposició, entre els anys 2013 al 2015. També ha estat membre del Consell de Federació del Maresme i del Consell Nacional del PSC.

Rebull ha explicat que l’executiva té com a objectiu enfortir l’organització interna, ampliant la base de militància i augmentant la participació i la implicació en el projecte socialista a Vilassar de Mar. Ha afegit que la voluntat explícita de l’executiva és mantenir una actitud constant de col·laboració amb els altres partits polítics, amb les institucions i amb les entitats de la nostra població, així com amb les estructures supramunicipals del PSC i ha subratllat  que  l’executiva també té el compromís de fomentar espais on es pugui retre comptes a la militància i que tothom pugui ser escoltat.

La nova executiva de l’Agrupació del PSC de Vilassar de Mar ha mostrat, en el comunicat de premsa,  el seu agraiment per la feina i la dedicació de l’anterior executiva, així com de totes les persones que han col·laborat en cohesionar i enfortir el projecte socialista a Vilassar de Mar.

…)