El Projecte Horitzó dóna una empenta motivacional a alumnes de 4rt d’ESO

Tretze alumnes dels dos instituts de Vilassar de Mar, el Pere Ribot i el Vilatzara, van començar, el passat 18 d’octubre, a caminar amb el Projecte Horitzó. Una proposta, encaminada a alumnes de 4rt d’ESO, que busca il.lusionar-los, motivar-los i oferir-los la seva primera experiencia laboral. Han passat pels nostres estudis per explicar-nos les seves experiències al “Parlant de tot“.

Ells i elles ens han explicat que el Projecte Horitzó els ha transmès l’empenta que necessitaven, a més d’obrir-los les portes del món laboral. Tot i que no cobren s’han pogut posar a la pell de la gent que treballa.

L’objectiu d’aquest projecte és motivar aquests alumnes per tal de prevenir l’absentisme i l’abandó prematur dels estudis, ajudar-los a superar l’ensenyament obligatori i alhora estimular els seus interessos professionals i laborals.

Enguany s’han ofert 17 tallers a diferents àrees i serveis municipals i també a comerços del poble. Els tallers proposats estan pensats com un primer contacte amb el món laboral amb l’objectiu d’incentivar els interessos dels joves en aquest àmbit. Una bona proposta per motivar i esperonar els alumnes de 4rt d’ESO del nostre municipi que bé perden la motivació, bé no saber què seran quan siguin grans.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.

Notícies relacionades

Del 26 al 29 d’agost, restriccions de trànsit a la carretera d’Argentona, entre Eduard Ferrés i la N-II, per obres d’asfaltat
Obert el termini per a participar al certamen literari del Vilassar de Noir
La futbolista vilassarenca Ona Batlle, convocada per al partit França-Espanya
Teresa Millán Navarro, nova àvia centenària