El primer informatiu audiovisual de Vilassar de Mar, a través d’internet

  •  

El primer informatiu audiovisual de Vilassar de Mar, a través d’internet
La Regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilassar de Mar continua apostant per apropar la informació al ciutadà i conjuntament amb Vilassar Televisió ha posat en marxa un informatiu audiovisual que es pot veure a través d’internet, a la pàgina web municipal www.vilassardemar.cat o des de http://vimeo.com/11864015.

VdM’informa és el títol d’aquest primer informatiu que comença amb un pilot que consta d’una presentació de l’alcalde i notícies que fan referència a diferents obres com la del nou Mercat Municipal, les del carrer Sant Josep i ca l’Aduana, l’aparcament de la plaça Vicenç Casanovas o la construcció imminent del centre definitiu de l’escola els Alocs. Aquest primer informatiu ha estat una coproducció de Vilassar Ràdio (l’emissora municipal de Vilassar de Mar), i Vilassar TV, amb la col•laboració gràfica d’en Xavier Boluda.

Amb aquest programa, la Regidoria de Comunicació obre la porta a la col•laboració d’estudiants del món audiovisual i joves vinculats amb Vilassar de Mar que vulguin posar en pràctica els seus coneixements amb la supervisió dels professionals de Vilassar Ràdio i Vilassar TV.

Leave a Reply