El primer campionat d’Espanya de Swimrun passarà per Vilassar de Mar

  •  

El certamen “Neda el Món Swimrun Barcelona”, primer campionat d’Espanya d’aquesta disciplina esportiva,  tindrà lloc diumenge 20 de novembre, organitzat per Neda El Món. El Swimrun és una prova on es combinen múltiples trams de running amb múltiples trams d’aigües obertes, sense interrupcions, és a dir, sense transicions. Es neda amb calçat esportiu i és per això que està permès l’ús de pull buoy i manoples. Des del 2005 el Swimrun ha esdevingut un esport de masses als Països Nòrdics i l’organització Neda el Món esdevé pionera en organitzar el Swimrun.

El certamen ofereix als seus participants l’oportunitat de superar-se a si mateixos. Les sortides seran des de Cabrera de Mar i Premià de Mar, amb arribada al Pont de Petroli de Badalona, passant la primera cursa pel Castell de Burriac, ubicat a Cabrera de Mar.

La prova es desenvoluparà entre la Costa del Maresme i la Costa de Barcelona. Es pot escollir participar en el format per parelles o individualment i poden optar entre tres distàncies diferents: 32,8 quilòmetres, 21,4 quilòmetres (aquests dos primers recorreguts passaran per Vilassar de Mar) i 11,9 quilòmetres.

  • El recorregut de 32,8 k està dividit en 9 trams de run, amb un total de 27,5 k (84 %) i 601 m de desnivell positiu, i 7 trams de swim, amb un total de 5,2 k (16 %). La sortida és a la platja de Cabrera de Mar, passarà per Vilassar de Mar, i l’arribada al pont del Petroli, al passeig marítim de Badalona.
  • El recorregut de 21,4 k està dividit en 8 trams de run, amb un total de 16,2 k (76 %) i 177 m de desnivell positiu, i 7 trams de swim, amb un total de 5,2 k (24 %). La sortida és a la platja de Cabrera de Mar, passarà per Vilassar de Mar, i l’arribada al pont del Petroli, al passeig marítim de Badalona.
  • El recorregut de 11,9 k està dividit en 5 trams de run, amb un total de 8,5 k (72 %) i 51 m de desnivell positiu, i 4 trams de swim, amb un total de 3,3 k (28 %). La sortida és a la platja de Premià de Mar i l’arribada al Pont del Petroli, al passeig marítim de Badalona.

Per a més informació es pot contactar a través del web o al correu electrònic info@nedaelmon.com
Fotografia: Facebook Neda el Món