El PP expulsa del partit Abraham Cobo, l’únic regidor que té a l’Ajuntament de Vilassar de Mar

  •  

abraham_coboSegons ha pogut saber Vilassar Ràdio de fonts del Partit Popular, Abraham Cobo, l’únic regidor del PP a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, ha estat expulsat del partit.
Fa uns mesos el PPC li va obrir un expedient sancionador arran d’un article que el regidor va publicar al butlletí municipal de l’Ajuntament, al novembre del 2008, on deixava entreveure que l’elecció de la presidenta del PP a Catalunya no havia estat “democràtica”.

Concretament l’escrit deia: “el ciutadà no entén i considera injust que l’aparell dels partits es dediqui a posar i treure presidents, com és el cas de l’actual presidenta del Partit Popular de Catalunya, sense tenir en compte l’opinió democràtica dels seus militants”.
L’expedient ja s’ha resolt i el sanciona amb l’expulsió del partit i la inhabilitació per a qualsevol càrrec orgànic o de representació en nom del PP.
Abraham Cobo, de 39 anys, és llicenciat en dret i ciències polítiques. Es va afiliar al Partit Popular l’any 2002 i va ocupar el segon lloc de la llista en la candidatura del partit en les eleccions locals del 2003. A les eleccions del 2007 es va presentar per primera vegada com a candidat del PP a l’alcaldia de Vilassar de Mar després de ser escollit per la Junta local del partit per unanimitat. En aquestes eleccions el PP va aconseguir un regidor i Cobo va passar a ser l’únic regidor del PP, a l’oposició, a l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Vilassar Ràdio s’ha posat en contacte amb Abraham Cobo qui ha afirmat que no ha rebut cap comunicació oficial al respecte i que no vol fer cap declaració fins que no li arribi. Així que el que faltarà per saber és si Cobo renunciarà a la seva acta de regidor o continuarà a l’oposició el que queda de legislatura com a regidor no adscrit. Depenent de la decisió de Cobo el Partit Popular es podria quedar sense representació a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, un fet que ja es va repetir al final de l’anterior legislatura (març del 2007) quan l’aleshores regidor del PP, Jordi Niubó, va decidir abandonar el partit i seguir com a regidor no adscrit.

Leave a Reply