El ple d’aquest vespre serà retransmès, en mode de prova, per Internet a través de Vilassardemar.tv i Catvilassar.com

  •  

El centre audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar (catvilassar) juntament amb Vilassar Televisió i amb la col•laboració de la Regidoria de Comunicació, Participació Ciutadana i Noves Tecnologies retransmetran en directe per Internet, en mode de prova, el Ple municipal d’avui dia 29 de gener a les 7:30h de la tarda.

La retransmissió es podrà seguir per http://www.vilassardemar.tv i per http://www.catvilassar.com i serà en mode de prova, amb el que és molt probable que hi hagi talls en el directe, o que pugui sorgir algun imprevist que impedeixi la visualització.

Al tractar-se d’una prova, el número de persones que podran accedir al contingut serà limitat. Superat aquest límit, els usuaris que es connectin no rebran senyal. Amb l’objectiu de poder provar a fons el sistema, catvilassar.com, Vilassar Televisió i la Regidoria de Comunicació, Participació Ciutadana i Noves Tecnologies animen la ciutadania a que es connectin i que intentin seguir el ple en directe.
Instruccions tècniques:

És molt probable que al connectar, el navegador informi que es necessari instal•lar un petit plugin (el Windows Media) per a poder visualitzar el contingut.

Els usuaris que utilitzin “MAC” i no “PC” és probable que no puguin seguir la transmissió.

Pel que fa als navegadors, les proves prèvies realitzades han funcionat bé sobre “Internet Explorer” i “Mozilla Firefox” amb “Windows XP”, de totes formes es recomana utilitzar “Internet Explorer” ja que en algunes ocasions amb el “Mozilla Firefox” no funcionava correctament, sobretot amb “Windows Vista”.
 

Leave a Reply