El PIRI organitza la IV Duatló de Muntanya de Cabrils

  •  

Enguany la Secció Triatló Piri del Centre Excursionista de Vilassar de Mar pren el relleu de la Secció Ciclista de La Concòrdia en l’ organització de la quarta edició de la Duatló de Muntanya de Cabrils. La cursa es celebrarà el diumenge 28 de desembre de 2008 a la població de Cabrils.  Després de l’èxit assolit en les tres edicions anteriors, es proposa el repte d´arribar als 400 participants i millorar, si es pot, l´organització d´aquesta prova ja emblemàtica del calendari català de duatlons de muntanya.

Programa de la prova

08.30h: Entrega dorsals i obertura boxes
10.00h: Inici prova
11.30h: Arribada primer corredor
13.15h: Arribada últim corredor

Inscripcions

Totes les inscripcions s´han de tramitar única i exclusivament a través del web de la Federació Catalana de Triatló, on es pot fer el pagament online , o bé a personant-se a la seu de la Federació Catalana de Triatló (Rambla Guipúscoa,23-25,2n-D, 08018 Barcelona).

Preus

Federats Triatló i FEEC: 18,00 euros
No Federats: 30,00 euros
Cadet i Junior Federat: 3,00 euros
Cadet i Junior no Federat: 15,00 euros

Cicuits i perfils

La IV Duatló de Muntanya de Cabrils estarà formada per 3 segments:

1º segment: Cursa a peu de 5 quilòmetres: aproximadament quasi 2 quilòmetres d´asfalt i 3 quilòmetres de terra. Lleugera baixada durant 1 quilòmetre per a partir d´aquí tot amunt fins el quilòmetre 3.5 aproximadament. D´aquí fins a meta, tot avall. Circuit lleugerament més llarg que el de l´any passat (igual al de la primera edició).

L´any passat el millor temps en aquest tram va ser de 18´53″ fet per David Henestrosa (guanyador final de la prova).Enguany cal sumar-li 2 minuts del tram afegit (tram planer).

2º segment: Ciclisme en BTT de 20 km: a falta dels permisos oficials per part del Parc de la Serralada del Litoral, el circuit serà exactament igual que l´any passat, és a dir, després d´una curta pujada i baixada per sortir de la zona de boxes, la prova transcorrerà per una pista privada fins a dalt de la Mútua Metal•lurgica. A partir d´aquí, planejar, lleugera baixada i la primera trialera/corriol fins el punt més baix, a la urbanització de Can Raimí. Enguany la trialera està bastant malmesa per la pluja, però sobretot per les motos que hi passen. A partir d´aquí, 500 metres de riera, i tot amunt amb dos trams de pujada de poc més d´un quilòmetre cada una (la pujada dels Burros i la del Roure). Un cop dalt, l´avituallament (només aigua i en got). Ràpida baixada, i la quarta i última pujada, d´una mica més d´un quilòmetre però bastant dura. Seguidament, espectacular baixada amb bots. El temps que va invertir el millor parcial l´any passat (Francesc Freixer) en fer tot el circuit fou de 58´01″ , per tant, una mitjana superior als 20 km/h. És, segons el PIRI, un circuit dur, però bastant ràpit. El 95% del circuit és de terra. La resta (5%), asfalt.

3º segment: 2 quilòmetres i escaig. Pujada dura i baixada ràpida, exactament igual a la prova de l´any passat. El millor parcial any 2006 va ser per a David Henestrosa amb un temps de 9’16”.
 

Leave a Reply