El PIRI col.labora amb Nats el 55 en la recollida a Vilassar de Mar de sabates per a la campanya “Shoes for Africa”

  •  

El Centre Excursionista de Vilassar de Mar (PIRI) està col.laborant amb l’associació vilassarenca Nats 55 en la recollida a la nostra localitat de sabates per a la campanya solidària “Shoes for Africa”, organitzada per Kiwi amb el recolzament de la Fundació de Samuel Eto’o, que té com a objectiu recollir a tot el continent europeu el màxim nombre de sabates de tots els números per enviar-les a Àfrica on milions de persones les necessiten. Han de ser sabates que no estiguin trencades, ni de taló ni d’esquí. El PIRI té instal.lat, fins el dimecres 25 de novembre,  un punt de recollida, adreçat als seus socis, durant les tardes, a la seva seu del carrer del Carme, 28 bis.


Cal recordar que Nats el 55, amb la col•laboració de Vilassar Ràdio, té creat des de fa dies un punt de recollida de sabates a les instal.lacions de l’ emissora municipal, ubicada al carrer Sant Pau, 22, segona planta. Les sabates es poden deixar fins el divendres 27 de novembre, en el següent horari: de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 16.30 a 18.30 h.
Les sabates que es recullin a la nostra localitat, tant als estudis de Vilassar Ràdio com a la seu del PIRI,  Nats el 55 les portarà als centres d’El Corte Inglés i Hipercor de Barcelona, on estan instal•lats els contenidors de la campanya.

Leave a Reply