El pèsol torna a ser protagonista a taula

  •  

Vilassar de Mar és un dels 12 municipis que participa en les jornades gastronòmiques de la cuina del pèsol del Maresme. Fins al 30 d’abril set restauradors i una botiga de plats cuinats ofereixen menús per degustar l’anomenada “perla verda” que es cultiva a la comarca.

En aquesta edició participen els restaurants Nova Atlàntida, Atlàntida 2, El Sot, El Terral, Botavara, Gran Xef, Cafeteria D’Gust i la botiga de plats cuinats Can Pocurull. Tots ells ofereixen menús amb els pèsols com a ingredient principal. En el fulletó per promocionar les jornades, editat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, s’inclouen dues receptes de restaurants vilassarencs, una del Botavara on s’explica com fer pèsols ofegats amb botifarra negra i alls tendres i una altra del Gran Xef amb la recepta de mandonguilles amb pèsols i sípia.

 

Leave a Reply