El Museu Monjo acollirà una conferència sobre “L’escultura avui” i la presentació d’un dvd en homenatge a Josep Salvador Jassans

  •  

El Museu Monjo-Museu Municipal de Vilassar de Mar acollirà diumenge 29 de març a 2/4 d’1 de la tarda una conferència sobre “L’escultura, avui”. A continuació es presentarà un dvd realitzat en homenatge a l’artista Josep Salvador Jassans. Aquest dvd es va editar juntament amb el llibre  “Jassans, una vida dedicada a l’art de modelar”, editat pel Departament d’Escultura de la Universitat de Barcelona, elaborat pels companys i amics del desaparegut escultor i que recull tant reflexions al voltant de la seva figura a partir de vivències compartides com una antologia dels seus escrits, compilada pel professor del departament, Sergi Oliva.

Josep Salvador Jassans va néixer el 1938 i va morir el 2006. Autor de prestigi reconegut, va guanyar el primer premi del Concurs Nacional de Petita Escultura realitzat a Valladolid el 1972. Moltes de les seves obres són presents a l’espai públic en diversos indrets de Catalunya. Destaquen, entre d’altres, el Sant Jordi del Palau de la Generalitat de Catalunya i el Monument a Lluís Millet del Palau de la Música Catalana.

Leave a Reply