El Firobi omple de titelles Vilassar de Mar per 22è any consecutiu

Aquest cap de setmana, Vilassar de Mar es prepara per a una de les cites més especials del seu calendari festiu. Arriba, i per 22ena edició, el Firobi. El tradicional festival de Titelles de casa nostra amb espectacles de carrer gratuïts i amb els de sala a un preu d’allò més econòmic, encara que els nens i nenes entraran gratis sempre i quan portin un titella a les mans.

Un Firobi que, com sempre, aposta per espectacles innovadors de grans companyies que fa que, el de Vilassar de Mar, sigui un dels festivals més importants de l’estat. I és que les organitzadores tenen, durant l’any, una autèntica feinada buscant els millors espectacles a fires consagrades del ram com la de Lleida o la de Tàrrega. Molta feina de la mà, com sempre, de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Tots els espectacles de carrer són gratuïts i els xous de sala, aquells que per les seves característiquesn no es poden fer a l’aire lliure, tenen un preu molt ecònomic. És més, els nens i nenes que portin un titella a la mà; no pagaran. I és que els més petits de la casa són els grans protagonistes d’aquest cap de setmana amb un munt de tallers que es faran a la plaça de l’Ajuntament: faran el titella del cartell d’enguany. Des de l’organització del Firobi remarquen que els pares i mares es llegeixin bé les edats recomanades per a cada actuació.

 

 

 

Notícies relacionades

Arriba un any més el festival “Vilassar de Mar amb la Marató de TV3”
La cantant vilassarenca Judit Neddermann participa al disc solidari de la Marató de TV3
Diumenge, acte de celebració del centenari de “Els Pastorets” de Vilassar de Mar
Vilassar de Mar es bolca un any més en la Marató de TV3