El concurs escolar de dibuix del gOvi estarà relacionat amb la salut

  •  
Imatge dels premiats el 2013 del Concurs de Dibuix

Imatge dels premiats el 2013 del Concurs de Dibuix

Coincidint amb la propera celebració de la Setmana de la Salut, el gOvi, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la llibreria Índex i Optichic, organitza la quarta edició del concurs escolar de dibuix que enguany seguirà el tema “Vilassar de Mar, vila saludable”.

El termini de lliurament de treballs anirà del 7 al 10 d’abril. Al concurs podran participar alumnes de primària (de 1r a 6è) residents a Vilassar de Mar o que pertanyin als centres escolars del municipi. El concurs compta amb tres premis per a cada cicle de primària: inicial, mitjà i superior. Les bases per participar es poden consultar a continuació i al web www.vilassardemar.cat.

BASES PER AL CONCURS ESCOLAR DE DIBUIX. QUARTA EDICIÓ ANY 2014
TEMA: VILASSAR DE MAR VILA SALUDABLE

1. PARTICIPANTS
Es podran presentar tots els alumnes de primària residents a Vilassar de Mar o pertanyents als centres escolars de Vilassar de Mar. Alumnes de 1r a 6è de primària.

2. TÈCNICA
Totalment lliure. Es pot emprar qualsevol tipus de tècnica (aquarel•les, llapis, ceres, temperes, etc.) sempre que s’adaptin al format de cartolina o paper DIN A-4.

3. TEMA
El tema serà “VILASSAR DE MAR VILA SALUDABLE”, aprofitant l’organització de la Setmana de la Salut al nostre municipi.

4. PRESENTACIÓ
Al revers del dibuix, s’indicarà el nom de l’autor, el títol, un número de telèfon de contacte, població i/o el curs i col•legi a què pertany. Els dibuixos es poden lliurar en els respectius centres educatius del poble, a Can Bisa (C. Montserrat, núm. 8), de dilluns a dijous de 9 a 14 h i a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, de dilluns a dijous de 16 a 21 h. El termini de lliurament serà del 7 al 10 d’abril.

5. JURAT
El jurat estarà compost pel President i un altre membre del gOvi, una persona relacionada amb el món artístic i representants de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. La decisió del jurat es farà pública a través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i a la pàgina web del gOvi: www.goviweb.net i també de forma personal als guanyadors.

6. PREMIS
Es lliuraran tres premis per cada cicle de Primària: Inicial, Mitjà i Superior.
Els premis es lliuraran en l’ acte de cloenda de la Setmana de la Salut, que es celebrarà a l’escola Pérez Sala, el dissabte 12 d’abril a partir de les 19 h, al qual estaran convidats tots els participants en el concurs. A més a més, hi haurà 3 premis addicionals, un per cada cicle, atorgats mitjançant votació popular dels dibuixos finalistes, que podrà realitzar-se al llarg de la tarda del dissabte 12, i que estaran exposats a l’estand del gOvi.

7. ELS DIBUIXOS
Els dibuixos premiats quedaran en propietat del gOvi, reservant-se el dret de publicació, i sempre esmentant a l’autor/a.

8. EXPOSICIÓ
Amb els dibuixos premiats i altres de seleccionats es farà una exposició pública a la Biblioteca Municipal, que s’inaugurarà el dia 15 d’abril.

9. DEVOLUCIONS
Els dibuixos no premiats es podran recollir a la seu social del gOvi, C/ Sant Sebastià, n. 29, després del període d’exposició pública. El material no reclamat, quedarà a propietat del gOvi.

10. RESOLUCIÓ FINAL
El jurat resoldrà qualsevol incidència que pugui produir-se. Aquesta serà irrevocable.
L’entitat organitzadora no es fa responsable de qualsevol pèrdua fortuïta que pugui produir-se. El fet de participar en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.