El Club Nàutic comença a preparar els actes commemoratius del seu 50è. aniversari

  •  

El Club Nàutic de Vilassar de Mar compleix enguany mig segle d’història i ha programat un seguit d’actes que es duran a terme aquest estiu per tal de commemorar aquest aniversari, sota el lema “50 anys de mar”. Ventura Mariner, en representació de l’entitat, ha avançat que entre els actes que estan preparant, hi ha una exposició i la publicació d’un llibre amb la història d’aquesta entitat, la celebració del Campionat de Catalunya de Vela Classe Làser i una gran revetlla.

El Nàutic de Vilassar de Mar és un dels clubs nàutics pioners de tot Europa. Pel que fa a les millores que es realitzaran a les seves instal.lacions, la revista d’aquesta entitat informa que es construiran 54 panyols on hi havia l’antic squash i un petit gimnàs; aquesta nova obra facilitarà els socis un espai per a deixar el material propi de les activitats que es fan al club; els antics banys, situats sota la terrassa, a peu de platja canviaran d’imatge i es farà un bany amb accés a minusvàlids.

Entre les activitats que es van dur a terme l’any passat al Nàutic,  destaquen el bany d’inici de temporada, processó de barques per la Verge del Carme, festes infantils, canasta, una exposició de quadres, un concurs infantil de dibuix, dominó, la festa de la joventut, bingo, màgia, música, campionats de natació, volei platja 4 x 4, 2 x 2 i platja nocturn, olimpiada infantil, futbol platja, vela, pesca, cursets de natació, colònies d’estiu i un tastet solidari. 

Leave a Reply