El Club Bàsquet Vilassar de Mar presentarà diumenge els seus 18 equips

  •  

El pavelló municipal Paco Martín de Vilassar de Mar es vestirà de verd i negre el proper diumenge  24 d’octubre, quan el Club Bàsquet Vilassar de Mar presentarà els 18 equips masculins i femenins que tindrà en la pista de joc aquesta temporada. L’acte s’iniciarà a 2/4 d’11 del matí. 

Any rera any, el bàsquet es va consolidant com un dels esports que té més seguidors entre el jovent de Vilassar de Mar. Des dels més petits que comencen amb l’escola de bàsquet fins els sèniors, un total de 250 infants i joves portaran la samarreta del CB Vilassar de Mar en aquesta temporada 2010-2011 en la qual el club aspira a seguir sent una referència de l’esport de la nostra vila.

La novetat més significativa de la temporada i de la història del club és que, per primera vegada, el CB Vilassar de Mar tindrà en competició un equip sènior femení, que precisament jugarà a casa el diumenge 24 d’octubre, després de la presentació oficial de tots els equips, contra el Cardedeu. La potenciació del bàsquet femení és un dels objectius que s’ha marcat el club.

Leave a Reply