El Circ Raluy fins dilluns a Vilassar de Mar

  •  

La carpa del Circ Raluy, que per cert ha canviat d’imatge i s’ha renovat per una de nova pintada amb escenes de circ d’època, ja s’ha instal·lat a Vilassar de Mar. Aquest circ familiar arriba amb el seu nou espectacle per a tots els públics: El viatge, un muntatge inspirat en la història nòmada dels Raluy, que incorpora els números típics de països que han visitat durant les seves darreres gires.

Entre les actuacions hi haurà el malabarisme d’una canadenc que ha treballat en el Cirque du Soleil, acrobàcies, el llançament de ganivets o els incansables pallassos que fan les delícies de petits i grans.

El circ es troba a l’avinguda Eduard Ferrés, al costat del camp municipal de futbol Xevi Ramon. Avui dijous, dia del debut, la funció començarà a 2/4 de 8 del vespre al preu únic de 6 euros. Demà divendres hi haurà una única funció, a 2/4 de 7 de la tarda. Dissabte hi haurà dues: a les cinc de la tarda i a 2/4 de 8 del vespre. Diumenge les funcions seran a ¼ de’1 del migdia i a les cinc de la tarda; i el dilluns, últim dia, hi haurà una única funció, a 2/4 de 7 de la tarda. Els preus per als adults oscil·len entre els 10 i els 25 euros i per als infants dels 8 als 20 euros.

Leave a Reply