El 3 i 4 de juliol, asfaltat dels carrers Sant Francesc i Sant Feliu

El dimarts 3 i dimecres 4 de juliol es farà l’asfaltat dels carrers Sant Francesc i Sant Feliu per posar punt i final a les obres de renovació del clavegueram que s’han dut a terme en aquests carrers. Abans però es faran les obres de preparació de l’asfaltat.

Pel que fa a les afectacions al trànsit, ahir dimecres 27 i aquest dijous  28 de juny aquestes obres estan afectant la circulació de vehicles a la cruïlla de Dr. Masriera/Aduana/Sant Francesc: els veïns de la plaça Pau Vila han d’accedir des de la N-II pel carrer Aduana i sortir pel mateix lloc. Per altra part, l’accés pel carrer Sant Josep amb Miquel Borotau està limitat. A l’arribada al carrer Sant Sebastià, el carrer Miquel Borotau sentit Dr. Masriera està tallat, excepte per als veïns i veïnes. El carrer Sant Sebastià canvia de sentit aquests dos dies.El divendres 29 i dissabte 30 de juny i el diumenge 1 i dilluns 2 de juliol es normalitzarà la circulació tot i que a la zona de la cruïlla Aduana/Masriera/Mont s’haurà de circular amb precaució, ja que estarà tot preparat per a l’asfaltat.

El dimarts 3 i dimecres 4 de juliol es farà l’asfaltat dels carrers Sant Francesc i Sant Feliu. Al carrer Sant Francesc, el trànsit estarà afectat amb les mateixes condicions que els dies 27 i 28 de juny. L’asfaltat del carrer Sant Feliu no comportarà canvis en la circulació.

Notícies relacionades

Núria Arasa, escollida cap de llista de Gent per Vilassar de Mar
El vestíbul de l’estació de Renfe acull el 17è desfibril·lador del nostre municipi
L’Aula d’Extensió Universitària proposa una sortida cultural als monestirs de Poblet i Santes Creus
La Biblioteca posa en marxa el servei d’autopréstec