El 28-F, consulta popular sobre la independència de Catalunya a Vilassar de Mar

  •  

La plataforma ciutadana Vilassar de Mar Decideix organitza el diumenge 28 de febrer la consulta sobre la independència de Catalunya a la nostra localitat. Per poder votar serà necessari tenir més de 16 anys i acreditar la residència a la població a través d’un certificat d’empadronament, DNI o passaport, permís de conducció o de residència. Si en el document identificador consta l’adreça al municipi, la residència queda acreditada. En cas contrari, caldrà un certificat d’empadronament. L’Ajuntament el lliura gratuïtament i al moment a les seves oficines, de dilluns a divendres entre les 9 del matí i les 2 de la tarda, i el mateix dia de la votació, de 9 del matí a 8 del vespre. 

De 9 del matí a 8 del vespre el vot estarà centralitzat a cinc col•legis electorals:  Museu Monjo (Camí Ral, 30), CEIP Pérez Sala (Av. Montevideo, 40), CEIP Escola del Mar (Jeroni Anyé, s/n), Cooperativa L’Obrera (Lluís Jover, 22) i IES Pere Ribot (Santa Eugènia, 62) però per facilitar la participació la plataforma Vilassar de Mar Decideix instal•larà meses de vot en altres indrets del poble. La Junta Electoral Local, el centre de dades i el servei al voluntari estaran situats al centre social Mn. Josep Maria Galbany.

Els ciutadans que no puguin votar el dia 28 de febrer tenen l’opció de fer-ho anticipadament a les meses situades a les següents ubicacions i en els següents horaris: 

-Divendres 26 de febrer de 5 de la tarda a les 8 del vespre al vestíbul de l’Ajuntament
-Dissabte 27 de febrer de 10 del matí a 12 del migdia al passeig del Veral de l’Ocata, de 10 del matí a 2 de la tarda a la confluència de Narcís Monturiol amb Montevideo, de 10 del matí a 12 del migdia a la plaça de l’Església i d’11 del matí a 2 de la tarda al vestíbul de l’Ajuntament.

Per a més informació: www.vilassardemardecideix.info.

Leave a Reply