El 2 de març entra en funcionament l’Àrea Verda a l’aparcament del solar de l’antic Patronat

  •  
El pròxim dilluns 2 de març entrarà en funcionament la primera Àrea Verda de Vilassar de Mar a la zona d’aparcament del solar de l’antic Patronat. L’Àrea Verda és una zona limitada d’estacionament regulat (de 8 a 14 h i de 16 a 20 h), identificada amb les places pintades de verd, que permet a les persones que tinguin un vehicle que consti en el padró de l’IVTM (Impost de Vehicles de Tracció Mecànica o impost de circulació) de Vilassar de Mar aparcar a preus reduïts: 0,20 € per un dia o 1,00 € a la setmana.

La finalitat de l’Àrea Verda és prioritzar l’estacionament dels vehicles del municipi per sobre la possibilitat d’estacionament dels vehicles forans.

El funcionament és senzill: només caldrà introduir a la màquina expenedora de tiquets la matrícula del vehicle. Si el vehicle consta en el padró de l’IVTM de Vilassar de Mar, la màquina extraurà un tiquet de tarifa reduïda. En cas contrari, el tiquet de control tindrà la mateixa tarifa que la zona blava.

L’aparcament és lliure els diumenges i festius, i els dies laborables de 14 a 16 h i de 20 a 8 h.

Per a qualsevol dubte o suggeriment també us podeu posar en contacte amb el departament de Promocions Urbanes de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, tl. 93 754 24 00, ext. 151.