El 14 i 15 de juny, festa del Pla de desenvolupament comunitari (PDC)

  •  

El barri del Barato celebra aquest cap de setmana, 14 i 15 de juny, la festa del Pla de desenvolupament comunitari (PDC), un pla que va néixer l’any 2003 fruit d’un procés de participació amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes que hi viuen i enfortir el teixit veïnal i associatiu.

Destaquem Festa del PDCL’objectiu de la festa és donar a conèixer tot el que s’ha aconseguit des d’aleshores i com ha evolucionat el barri i el mateix pla amb el pas dels anys. Tothom està convidat a la festa que comptarà amb una vintena d’activitats organitzades per les diferents entitats que conviuen al barri del Barato.

El diumenge 15 de juny, es celebrarà l’assemblea del PDC, oberta a tothom, on es tractaran les línies de treball, passades i futures. L’assemblea, a les 12 h, al Museu de la Mina Vella, estarà presidida per l’alcalde, la regidora de Serveis Socials, Família i Gent Gran i un representant de cada associació que forma part del PDC. Aquest acte s’acabarà amb l’homenatge a la persona més gran de barri. Després, amb la companyia dels Ssstrèpits es tornarà cap a la plaça Carles Trias.

El PDC està format per l’Ajuntament de Vilassar de Mar i les entitats i serveis: Associació Cívica de Gent Gran Lluís Jover, Associació de Daimieleños de Vilassar de Mar i Comarca, Associació de veïns/es el Barato, Associació de veïns “El Barri”, Centre Infantil Tucutuc, Comissió de Festes del Barri del Barato, Comunitat Islàmica de Vilassar de Mar, Grup de Sevillanes de Vilassar de Mar i Museu de la Mina Vella.

  • PROGRAMA:

Dissabte 14 de juny:

Portes obertes a la mesquita

A partir de les 17 h Pastes i te. Locals municipals de la pl. Carles Trias

17 h Caramelles. La Bressoleta

17.30 h Taller de reciclatge. Locals municipals de la pl. Carles Trias

17.30 h Audició de guitarra. La Bressoleta.

18.30 h Taller de clauers. Plaça Carles Trias

18.30 h Ioga. Locals municipals de la pl. Carles Trias

19.30 h Biodinàmica. Pista poliesportiva

21 h Sevillanes. Pista poliesportiva

22 h Sopar (pa amb tomàquet). Pista poliesportiva

22.30 h Ball. Pista poliesportiva

Diumenge 15 de juny:

11 h Gimcana i animació infantil. Pl. Carles Trias

12 h Assemblea general PDC. Museu de la Mina Vella

13 h Homenatge a la persona més gran del barri. Museu de la Mina Vella.

13.15 h Cercavila fins a la Pl. Carles Trias amb els Sstrèpits.

14 h Dinar (paella i limoná). Plaça Carles Trias

Fi de festa