Divendres, a la Sala Carrau, presenten el llibre Ho tornarem a fer de Jordi Cuixart

Un grup de socis i sòcies d’Òmnium Cultural de Vilassar de Mar s’han reactivat en els darrers dies i, fruit d’aquesta feina incansable, permet que, aquest divendres a la Sala Carrau, es presenti el llibre de Jordi Cuixart Ho tornarem a fer. La cita és a les set de la tarda i comptarà amb la presència del filòsof i professor de la Universitat de Girona Xavier Antich.

Carles Estapé, president d’Òmnium Cultural Maresme, també hi serà. Explica que el Ho Tornarem a Fer de Jordi Cuixart “és un llibre molt àgil de llegir farcit de reflexions des de la presó que animen a la desobediència civil”. Destaca Estapé que “són reflexions escrites per una persona lliure tancada a la presó”. Per a ell, aquesta “és la millor definició d’un llibre” en  el qual “no s’hi trobarà una paraula de rancor o d’odi”.

Si hi ha vilassarencs i vilassarenques interessats en integrar-se en el grup d’Òmnium Cultural de Vilassar de Mar reactivat, cal escriure un correu electrònic a maresme@omnium.cat. L’acte de la Sala Carrau, a partir de les 7 de la tarda, estarà moderat per Carla Pi, membre de la Tropa Teatre.

 

Notícies relacionades

Preservem el Maresme carrega contra les noves tarifes en el transport públic
Humana recull 70 tones de roba usada a Vilassar de Mar i dóna 70 bons d’ajuda social a l’Ajuntament.
Fes un Present regalant el disc de nadales de les germanes Neddermann
Convocada una vaga a Rodalies per aquest dijous