Començarem l’edició, repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Mareme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30h Joan Escofet entrevista a una de les organitzadores de la II Nit de Lletres Maresmenques que celebra Òmnium Maresme avui a les 20h a la Sala Roser Carrau, amb l’objectiu de reivindicar la literatura comarcal. L’acte estarà conduït pels periodistes Mireia Llonch i Guillem Roset, que descobriran persones i iniciatives literàries representatives de la riquesa de les lletres a la comarca.

A les  10.45h escoltarem la secció de cinema i series de televisió que cada setmana ens porta Txema Lasaga.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h escoltarem l’entrevista que va fer Sílvia Cantos al program “Històries” d’aquest dimecres a l’escriptora Sílvia Romero que va presentar “A la colònia hidràulica i altres contes“.

I l’última hora de la setmana la reservem per tornar a escoltar l’entrevista que li vam fer avui just fa una setmana a Pele MCleod que presenta el primer treball “Veritat Tossuda” amb una cançó molt vilassarèncaVora el mar“. Escoltarem l’actuació que ens va fer a l’estudi.

Tot plegat en l’edició nº1009.