•  

Començarem repssant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes a Vilassar de Mar, el temps, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 10.30h visiten la ràdio els responsables d’un dels homenatges d’aquest any, David Garriga. Des de Manresa un grup de gent ha preparat un concert homenatge a una de les bandes de folk més importants que ha donat el pais, “Esquirols“. L’any 1975 un dels components de la banda, el també actor Joan Crosas, va escriure una cançó, “Any 2017“, sobre un nen que neixia el 12 de febrer de 2017. Coincidint amb la data s’ha preparat un concert amb gran èxit, que ha provocat que se n’hagi de fer un segon. En parlem de tot plegat amb presència d’un dels grups que hi participarà, “Ebri Knight“, i un dels memebres d’Esquirols, Joan Vilamala.

A les 11h arriba l’entrevista de La Xarxa, avui passa pels estudis el Conseller de Cultura Santi Vila sobre la intransigència del govern espayol amb tema del procés.

A les 12h passa per la ràdio David Martos, col·laborador de Vilassar Ràdio i actualment guionista de Late Motiv. Avui ens ve a presentar el llibre que ha escrit junt amb Álex Martínez Vidal i Tomàs Fuentes, “100 famosos que no conoces“.

Tot plegat en l’edició nº979.

  • 13
    Shares