Divendres 17 de març, programa nº1000

Avui estem de celebració, el programa nº1000. Per celebrar-ho hem preparat un programa especial que farem des del carrer Sant Pau, amb entrevistes, amb actuacions en directe i sorpreses que hem preparat per a l’ocasió.

Evidentment que tothom està convidat a venir i compartir aquest moment especial, per Vilassar Ràdio en general, amb nosaltres.

Volem agrair a tothom que ha fet possible el programa per aquestes 1000 edicions!

Començarem entrevistant a Kim Cabot com a director de Vilassar Ràdio quan es va crear el programa el 2008. Avui en el programa nº1000 comencem entrevistant-lo.

Seguidament passarà per l’estudi  la cantant Lorien. La mataronina ens parlarà del seu primer treball “Inner Demons”, i dels propers concerts i projectes. també interpretarà un parell de cançons en directe.

A les 10.30h els convidats és Enric Nedderann com a líder de la formació vilassarenca “Sant Pau Rhum Band” que visitarà el programa per parlar de nou del seu treball de rumba i per parlar dels propers concerts de la banda. Interpretaran junt amb Miquel Galocha la ja mítica “Rumba de Vilassar“.

El següent convidat serà David Martos, col·laborador de Vilassar Ràdio, actualment també guionista del programa d’Andreu Buenafuente “Late Motiv“. Martos aportarà el seu toc d’humor entrevistant el mateix conductor del programa “Parlant de tot“, Jaume Cabot.

El programa seguirà amb l’entrevista al cantant Raúl del Moral, que ens presenta el seu nou treball, un recull de poemes que ha musicat de Josep Palau i Fabre, en un disc que porta per títol “La teva barba blanca” i que ha compost, produït i gravat en només cinc setmanes. Just s’edita l’any del centenari del naixement del poeta.

A les  11.30h serà el moment per l’entrevista a la cantant mataronina Txell Sust, que ens parlarà dels quatre projectes que ara mateix està portant a terme. En l’entrevista també tindrem alguna sorpresa  amb un dels seus projectes, “EnCantats“. També ens ve a cantar una cançó en directe. Un tema que s’inclou dins l’últim treball de Raúl del Moral, que l’acompanyarà en directe.

Al migdia un altre plat fort del matí l’entrevista a la cantant vilassarenca Judit Nedermann que ens ve a parlar del premi Enderrock a la millor cançó d’autor del 2016 per “Mireia” i que va rebre la setmana passada. També ens regalarà una cançó en directe.

En la recta final també parlarem amb col·laboradors del programa que en representació de tot el col·lectiu ens explicaran anècdotes, passaran Gemma Cazorla, Joan Escofet i Xavi Puig. També parlarem amb Robert Maza, responsable els serveis informatius de Vilassar Ràdio i part important del programa.

TOT PLEGAT EN L’EDICIÓ Nº1000.