Divendres 1 de desembre, ruixats de neu a la Serralada Litoral

Meteomar ha informat que aquest dijous 30 de novembre, l’ambient serà assolellat a tota la comarca amb alguns núvols a primeres hores del dia mar en dins. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Nord-oest. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons. Les temperatures baixaran, amb mínimes que aniran dels -1 als 2 graus a l’interior del Maresme i entre els 4 i els 7 graus a la costa de la comarca. Les màximes també baixaran i oscil·laran entre els 10 i els 13 graus.

 

 

Divendres 1 de desembre, durant el matí la nuvolositat serà abundant a tota la comarca mentre que durant la tarda els núvols seran més prims. Fins el migdia s’esperen precipitacions en forma de ruixats que seran de neu per damunt dels 400 metres baixant a 300 metres al migdia. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Nord-oest. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons. Les temperatures baixaran, amb mínimes que aniran dels -3 als 0 graus a l’interior del Maresme i entre els 3 i els 6 graus a la costa de la comarca. Les màximes també baixaran i oscil·laran entre els 4 i els 9 graus.

 

Dissabte 2 de desembre, l’ambient serà assolellat a tota la comarca amb alguns núvols durant la tarda. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Nord-oest. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons. Les temperatures baixaran, amb mínimes que aniran dels -5 als -3 graus a l’interior del Maresme i entre els -1 i els 2 graus a la costa de la comarca. Les màximes pujaran lleugerament i aniran dels 5 als 10 graus.

Notícies relacionades

Arriba un any més el festival “Vilassar de Mar amb la Marató de TV3”
La cantant vilassarenca Judit Neddermann participa al disc solidari de la Marató de TV3
Diumenge, acte de celebració del centenari de “Els Pastorets” de Vilassar de Mar
Vilassar de Mar es bolca un any més en la Marató de TV3