Des de les 20h d’aquest diumenge, Especial Eleccions Generals a Vilassar Ràdio

Vilassar Ràdio emet aquest diumenge 10 de novembre des de les 20h. un programa especial informatiu sobre les eleccions generals.

A Vilassar de Mar hi ha 15.755 persones que han estat cridades a les urnes. Al nostre municipi, 23 meses repartides en els cinc col.legis electorals que obren des de les 9 del matí a les 8 del vespre. Els llocs de votació: l’Institut Pere Ribot (el més gran amb 8 meses), el Museu Monjo amb dues, el Pérez Sala i l’Escola del Mar amb 5 cadascún i el Vaixell Burriac amb tres. Cal subratllar que es mantenen els mateixos col.legis electorals dels comicis municipals del maig.

Recordem que, per efectiu el dret a vot, cal portar un document acreditatiu: DNI, passaport, targeta de residència o carnet de conduir. Per tal d’agilitzar la votació és bo portar la targeta censal per saber a quin col.legi i a quina mesa es vota. El personal de l’Ajuntament està present als col·legis per resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir.

L’especial informatiu dona compte dels resultats dels comicis, centrant-se sobretot en les votacions a la nostra localitat, i n’analitza els resultats amb els representants de les forces polítiques vilassarenques que van concórrer a les darreres eleccions municipals. Abans del tancament dels col·legis electorals, Vilassar Ràdio ha emès butlletins informatius en connexió amb Catalunya Informació a la tarda per informar del desenvolupament de la jornada.

Seguiu el programa al nostre dial 98.1 FM i per Internet en aquest link

 

Notícies relacionades

Malgrat la crida a la calma, s’esgoten les mascaretes a les farmàcies per l’alarma del coronavirus
L’ANC de Vilassar de Mar proposa un cap de setmana intens d’activitats reivindicatives
Totes les entrades venudes per descobrir qui és l’assassí de la Llibreria Índex
Nous aparcaments per a bicicletes davant l’institut Pere Ribot