Diumenge, 23a Trobada de puntaires de Vilassar de Mar

Aquest diumenge 21 de maig Vilassar de Mar s’omplirà de l’art dels boixets amb la 23a Trobada de puntaires, que aplegarà unes 250 puntaires amb parades repartides entre la plaça de l’Ajuntament i el carrer Sant Pau. Durant l’esdeveniment, que tindrà lloc al matí a partir de les 9.30 h, es presentarà una mostra de treballs a la sala de sessions de l’Ajuntament. Entre ells, destacarà un arbre fet de puntes de coixí d’un 1,80 m d’alçada, amb volum i diferents colors, confeccionat per l’Associació de Puntaires del Passeig.

La Trobada està organitzada per la Regidoria de Cultura i Festes Populars i les tres entitats de puntaires que hi ha al municipi: l’associació de Puntaires del Passeig, l’associació de Puntaires del Centre Cívic Lluís Jover i Aula-4. Des de l’Ajuntament es regalarà a cada puntaire assistent una agulla de separar fils amb el cap amb la forma de la Torre d’en Nadal, monument emblemàtic de la vila.

Notícies relacionades

L’homenatge a la gent gran torna amb força amb la 19a Setmana de la Gent Gran
Comunicat del PSC de Vilassar de Mar
La Plaça de l’Ajuntament s’omple en la concentració de suport a la Generalitat i de rebuig a les detencions relacionades amb el referèndum
Quim Ferrer ens explica com ha viscut els escorcolls a Barcelona