Diumenge 13 maig es constitueix la Taula Jove

Diumenge 13 de maig, la Regidoria de Joventut organitza la reunió de constitució de la Taula Jove, taula o espai de treball que preveu el Pla Local de Joventut (2018-2020), i que està oberta a totes les persones de 16 a 30 anys del municipi. La reunió tindrà lloc a Can Jorba, a les 18 hores.

La Taula Jove, que té com a objectiu donar veu al jovent del municipi, estarà integrada per joves que, voluntàriament, volen participar en el seguiment, avaluació i procés de millora de les polítiques de joventut de Vilassar de Mar. Es proposa que es reuneixi, com a mínim dos cops a l’any: al mes d’octubre, per preparar i preveure el programa d’actuacions previst per al curs, i al juny, per valorar la feina feta i els resultats obtinguts.

La Taula Jove compta amb el suport i la dinamització del personal tècnic del servei de joventut. Ocasionalment, també podran assistir altres tècnics municipals, la regidora de Joventut i altres representants polítics per escoltar, de primera mà, les aportacions del jovent.

Notícies relacionades

El ple aprova provisionalment les ordenances fiscals de 2019
La Policia Local treballa amb Mossos d’Esquadra i la Fiscalia de Mataró per la baralla a Vilassar de Mar
La Banda del Rayo descarrega, aquest diumenge, a BardeMar
Xerrada sobre els valors i la cultura popular a través dels contes