Diumenge 13 maig es constitueix la Taula Jove

Diumenge 13 de maig, la Regidoria de Joventut organitza la reunió de constitució de la Taula Jove, taula o espai de treball que preveu el Pla Local de Joventut (2018-2020), i que està oberta a totes les persones de 16 a 30 anys del municipi. La reunió tindrà lloc a Can Jorba, a les 18 hores.

La Taula Jove, que té com a objectiu donar veu al jovent del municipi, estarà integrada per joves que, voluntàriament, volen participar en el seguiment, avaluació i procés de millora de les polítiques de joventut de Vilassar de Mar. Es proposa que es reuneixi, com a mínim dos cops a l’any: al mes d’octubre, per preparar i preveure el programa d’actuacions previst per al curs, i al juny, per valorar la feina feta i els resultats obtinguts.

La Taula Jove compta amb el suport i la dinamització del personal tècnic del servei de joventut. Ocasionalment, també podran assistir altres tècnics municipals, la regidora de Joventut i altres representants polítics per escoltar, de primera mà, les aportacions del jovent.

Notícies relacionades

Resum del primer Ple de l’any de l’Ajuntament
Mediterrània, al Museu Monjo per denunciar el drama dels migrants
La Plataforma Cinema VdM-Ateneu projecta un drama social per aquest diumenge
Aquest dissabte, Tres Tombs