Dissabte, havaneres solidàries

  •  

Aquest proper dissabte 30 de gener el grup d’havaneres nascut a Vilassar de Mar Mestre d’Aixa serà l’amfitrió d’una cantada solidària organitzada pel Fòrum Solidari en benefici dels casals catalans de Cuba. Serà a la Sala Cabañes de Mataró, a les 7 de la tarda, en un concert en què també participaran els grups Bergantí i Peix Fregit.

El de Mataró és el primer de sis concerts que se celebraran per Catalunya amb el que es pretén recollir fons per mantenir l’assistència que l’ONG Fòrum Solidari du a terme a Cuba.

Fòrum Solidari s’encarrega de mantenir als casals catalans de Cuba les activitats culturals i cíviques a través de les tradicions i costums de Catalunya. Al costat de l’activitat cultural també realitza un vessant humanitari important donant suport a 55 nens de famílies que pateixen precàries condicions econòmiques, socials o de salut.

Les entrades per assistir-hi es poden comprar anticipadament a Caixa Laietana o el mateix dia a les taquilles. Fòrum Solidari també ha posat una fila Zero per fer aportacions tot i que no es pugui anar a gaudir de la cantada. També es posaran a la venda samarretes i CDs.

Leave a Reply