Dissabte a la tarda, cavalcada de Reis

Dissabte 5 de gener, a les 5’30 de la tarda, puntuals amb la seva cita anual, arribaran els Reis d’Orient a Vilassar de Mar. Sortiran del polígon industrial els Garrofers amb les seves carrosses ben guarnides i il·luminades, acompanyades per les de les entitats, i faran les tradicionals aturades al Casal de Curació i a la Casa Pairal per desitjar el millor a la gent gran. La comitiva continuarà fins a l’Església parroquial per fer l’adoració al nen Jesús, i finalitzarà el seu recorregut a la plaça de l’Ajuntament.Els infants que ho vulguin podran parlar directament amb els Reis d’Orient i lliurar-los en mà la seva carta a la haima instal•lada a la plaça de l’Ajuntament.

Aquest és el recorregut de la cavalcada: polígon industrial Els Garrofers, Montevideo, Narcís Monturiol, carretera de Cabrils, Santa Maria, Via Octaviana, Maria Vidal, Sant Genís, Montserrat, Sant Josep, Mare Caterina Coromina, Riera d’en Cintet, Colom, Sant Joan, plaça de l’Església i Casa Consistorial.

En els trams dels carrers i avingudes per on passaran les carrosses no es podrà aparcar i es tallaran al trànsit durant la Cavalcada.

La cavalcada serà retransmesa, com cada any, per Vilassar Ràdio.

Notícies relacionades

Ja es pot visitar l’exposició El tabac al descobert pensada per als més joves
Mataró dóna el tret de sortida, aquest dimarts, a la segona etapa de La Volta a Catalunya
Judith Neddermann interpretarà un tema en el nou disc d’Alejandro Sanz
Resum del ple del 21 de març