Dispositiu especial per la Diada de Tots Sants

  •  

Un any més i amb motiu de la proximitat de la jornada de Tots Sants de l’1 de novembre, l’Ajuntament amplia els horaris del cementiri municipal. Del 28 d’octubre al 2 de novembre, les instal•lacions estaran obertes de 7.30 a 18.30 hores. A més, l’1 de novembre es torna a posar l’autobús gratuït per anar al cementiri.

L’horari de l’autobús serà de 10 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h i tindrà una freqüència de pas aproximada cada 45 minuts. El recorregut d’anada inclourà les següents parades: plaça de l’Ajuntament, estació de Renfe Vilassar, Xinesca, Riera de Vilassar, CAP, Riera de Cabrils, Santa Rosa, Mercat, av. Montevideo i cementiri municipal. En el recorregut de tornada, el bus s’aturarà a les parades av. Carles III, av. Eduard Ferrés, Pavelló d’Esports i pl. Ajuntament.

D’altra banda, el dispositiu especial inclou un reforç de personal de la brigada municipal al cementiri per ajudar a les persones que ho necessitin en aquests dies en què el nombre de visites augmenta considerablement. D’altra banda, i seguint amb la línia dels darrers anys, per prevenir la proliferació del mosquit tigre, des de la Regidoria de Salut Pública es facilitarà a les floristes del poble aigua tractada amb larvicida perquè l’utilitzin en l’elaboració dels rams de flors d’aquesta diada. A més, per a les persones que posin flors als nínxols, el cementiri disposa d’uns bidons d’aigua tractada i d’altres amb sorra per a flor natural o artificial, respectivament.

Leave a Reply