Dispositiu especial amb motiu de Tots Sants

Autobús gratuït fins al cementiri, atenció de la brigada municipal per a les persones que ho necessitin i elements de prevenció contra el mosquit tigre, són les principals actuacions de l’Ajuntament de Vilassar de Mar en aquesta diada de Tots Sants. Pel que fa al transport, enguany es torna a posar en marxa, per tercer any consecutiu, un autobús gratuït per facilitar l’anada i tornada al cementiri municipal, l’1 de novembre. L’horari de l’autobús serà de 10 a 13.20 h i de 16 a 19.20 h, i tindrà una freqüència de pas aproximada cada 20 minuts. El recorregut d’anada inclourà les següents parades: plaça de l’Ajuntament, estació de Renfe Vilassar, Xinesca, CAP (Veral Ocata), av. Carles III (a tocar de la ctra. de Cabrils) i cementiri municipal. En el recorregut de tornada cap a la plaça de l’Ajuntament, el bus s’aturarà també a la parada de la Riera d’en Cintet amb Santiago Rusiñol.


Per prevenir la proliferació del mosquit tigre, les floristes del poble tornaran a utilitzar aigua tractada amb larvicida en l’elaboració dels rams de flors, i el cementiri disposarà d’uns bidons d’aigua tractada i d’altres amb sorra per als que facin servir flor natural o artificial, respectivament.

D’altra banda, del 26 d’octubre al 2 de novembre, l’Ajuntament posa personal de la brigada municipal a disposició de les persones que necessitin ajuda al cementiri. Durant aquests dies el cementiri obre de 7.30 a 18.30 hores.

Leave a Reply