Disponibles, al canal de YouTube, les xerrades de les jornades Orienta’t

  •  

Ja es poden consultar, al YouTube de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, els vídeos de les jornades Orienta’t organitzades per la Regidoria d’Ensenyament. Es tracta d’un total de sis vídeos corresponents a les diferents xerrades que del 22 al 25 de març es van fer a Vilassar de Mar dins les jornades d’orientació acadèmica i professional Orienta’t.

Les xerrades i tallers anaven adreçats a estudiants de 4rt d’ESO i les seves famílies amb l’objectiu de facilitar a l’alumnat la presa de decisions sobre l’itinerari formatiu a seguir, i donar eines a les famílies per poder acompanyar-los en aquest procés. 

El vídeo de la xerrada “No sap què fer. Com podem acompanyar als nostres fills i filles” només està disponible durant 7 dies, per acord de l’associació que la va realitzar. 

Podeu accedir al conjunt de vídeos de les jornades Orienta’t fent clic aquí

Les xerrades són: “Orientacions per a la tria d’estudis després de l’ESO i el Batxillerat”, “No sap què fer. Com podem acompanyar als nostres fills i filles”, “Espai Tecnològic”, ” Espai Científic i de la Salut”, “Espai Arts i Humanitats” i “Espai Econòmic i Social”