•  

Començarem repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes al nostre poble de cara avui i els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 10.45h arriba l’espai d’economia familiar i domèstica de La Xarxa, “Cinc cèntims“, on Entrevistem José Antonio González, fundador i gerent d’ARQUIMA, empresa de construcció amb fusta. Entre els avantatges d’aquest material, destaca el menor impacte mediambiental o el baix consum energètic, a més de permetre terminis de construcció més curts que amb l’ús de materials com el formigó o l’acer.

Amb tot invertim els primers 60 minuts.

A les 11h, com cada dimecres, els conjurs, horòscops, rituals, les vostres consultes, amb Paquita Bruixa.

A les 11.30h arriba l’espai de La XarxaFem salut“, l’espa de salut de La Xarxa.

A les 12h hauríem d’escoltar les recomanacions literàries, però avui per motius professionals, no ens poden acompanyar des de la Biblioteca Municipal. El que sí escoltarem és l’entrevista en xarxa de cada setmana, Avui passa pels estudis de La Xarxa, Jaume Pla, cantant i compositor de Mazoni

És el seu treball més íntim, el vuitè d’estudi. Jaume Pla, ànima de Mazoni, torna només amb la seva guitarra per oferir-nos un nou treball carregat de reflexions personals. Un disc amb el qual el músic torna als seus origens i que es va començar a gestar l’any passat i que ha vist la llum ara fa un mes. “Val més no deixar-se res pendent de fer. El temps corre i hem de fer coses. És molt important. Més que la felicitat com una píndola de benestar. Per a mi la felicitat és fer coses. Sóc feliç quan veig tots els discos que he fet” ha explicat.

Tot pelgat en l’edició nº1036.