Començarem l’edició repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, les notícies destacades, el resum de premsa, el temps, la música del record etc.

Així invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h escoltarem l’espai “Un per un” de La Xarxa amb l’entrevista a Joan Sánchez-Fortún, humanista i autor de diversos llibres, sobre un dels seus reculls de pensaments Hombre y mujer en el camino del encuentro. Amb cinc títols autopublicats, Sánchez-Fortun, de 77 anys, es manté actiu a través del seu blog.

A les 11.30h arriba l’espai “Cyberseguretat” de La XarxaBruno Pérez ens parla d’internet, les xarxes socials, els contactes digitals i molts aspectes de la nostra vida que passen avui en dia per les pantalles dels ordinadors, les tauletes i els telèfons mòbils. Tot això ens porta avantatges de comoditat, però moltes vegades va en detriment de la seguretat.

A les 12h arriben les recomanacions literàries des de la biblioteca municipal. Avui el torn és per Eneida Horta que ens parla de tres autors italians i dos publicacions de cuina, una de vegana i l’altra de postres sense lactosa..

A les 12.30h arriba l’espai d’economia familiar i domèstica de La Xarxa, “Cinc cèntims“.

Tot plegat en l’edició nº1114.