•  

Començarem l’edició d’aquest 17 de gener, dia de Sant Antoni, repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 10.30h en l’entrevista del matí, ens visita el músic vilassarenc Bernat Casares, que diumenge que ve, 21 de gener, a les 19h ens ofereix un concert a la Sala Petita de l’Ateneu, amb Bernat Casares Trio, amb el mateix Bernat al piano, Juan Pastor al contrabaix i Pol Ribó a la bateria.

Així invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h hauriem de parlar amb Paquita Bruixa, però fins d’aquí unes setmanes, per motius personals, no podrà estar amb nosaltres.

Escoltarem la redifusió de gener de vilassarencs  a l’estranger, en la que vam parlar amb Estela Merlos, la ballarina vilassarenca que des de fa anys viu a Londres.

A les 11.30h arriba l’espai “Cyberseguretat” de La Xarxa. Bruno Pérez ens parla d’internet, les xarxes socials, els contactes digitals i molts aspectes de la nostra vida que passen avui en dia per les pantalles dels ordinadors, les tauletes i els telèfons mòbils. Tot això ens porta avantatges de comoditat, però moltes vegades va en detriment de la seguretat.  Avui parlem de la sanització d’aparells.

A les 12h arriben les recomanacions literàries des de la biblioteca municipal.

A les 12.30h arriba l’espai d’economia familiar i domèstica de La Xarxa, “Cinc cèntims“· Avui entrevistem Susana Roselló, directora corporativa de selecció del Grup Montaner per conèixer com ha estat la contractació temporal per fer front a la campanya de Nadal.

Tot plegat en l’edició nº1103.