•  
Començarem com sempre repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar Maresmel’agenda d’activitats previstes al nostre poble, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 10.30h en l’entrevista del matí, el company Joan Escofet, parla amb Leonor Martín Monge, vilassarenca i gerent del centre Spal” que presenta el llibre El sentimiento del intestino“.

A les 11h arriba una setmana més la tertúlia amb els avis àvies de la ràdio, amb les seves receptes de cuina, les seves poesies, temes d’actualitatarticles esportius etc. moderats per Joana Hernández.

A les 12h arriben les recomanacions literàries des de la biblioteca municipal del nostre poble. Avui ens visita Laia Ventura.

Com sempre l’entreteniment musical i el temps de concurs que ens situa al final del programa.

Tot plegat en l’edició nº761.

2 Responses

  1. Bon dia amics! En primer lloc, us felicitem per la vostra feina diària! I en segon lloc, volem agrair-vos l'entrevista que ens veu fer. Va ser un èxit i ens agradaria publicar el Podcast! Ens el podeu compartir? Una forta abraçada!

  2. Bon dia amics! En primer lloc, us felicitem per la vostra feina diària! I en segon lloc, volem agrair-vos l'entrevista que ens veu fer. Va ser un èxit i ens agradaria publicar el Podcast! Ens el podeu compartir? Una forta abraçada!