Dimarts 3 de juliol, “La tertúlia” a Vilassar Ràdio

La propera edició de la Tertúlia Política de Vilassar Ràdio es realitzarà i emetrà en directe dimarts 3 de juliol, de 8 a 9 del vespre. L’espai serà conduït per Jaume Cabot i comptarà amb la participació dels representants de les forces polítiques al consistori, és a dir, govern i oposició.

Els temes que es tractaran són, en el bloc local, valoració de la Festa Major de Vilassar de Mar i situació de la cultura al nostre poble (valoració de l’oferta cultural de l’Ajuntament i de les entitats i col·lectius del poble, de les infraestructures culturals de què es disposa, de la tasca realitzada per la Regidoria de Cultura en aquest mandat, de les qüestions que en l’àmbit de la cultura haurien de ser prioritàries en el proper mandat 2019-2023).

Si hi hagués temps, a continuació es passaria al bloc no local, en què es demanarà quina és l’anàlisi que fa cada formació política vilassarenca de l’evolució de la situació política actual que hi ha hagut a Catalunya i a tot l’Estat Espanyol, amb el nou govern de la Generalitat i el nou govern central.

Notícies relacionades

Aquest dissabte, Tres Tombs
La ceramista Lia Alonso mostra la seva Trajectòria a la Biblioteca fins el 9 de febrer
L’enginyer i escriptor Laureà Miró ens ensenya el camí per abraçar el veganisme
Aquest dissabte, la Parròquia organitza la tradicional Escudellada