Dijous, transmissió del ple a les 20h

Vilassar Ràdio transmetrà aquest dijous 20 de desembre a les 8 del vespre el ple ordinari que tindrà lloc a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, que consta de tretze punts en l’ordre del dia, entre els quals cinc mocions no resolutives.

Ordre del dia:
1- Aprovació de les actes de les sessions anteriors dels dies 18/10/2018 i 15/11/2018.
2- Aprovació del règim de fiscalització i intervenció limitada prèvia de requisits bàsics i aprovació de la fiscalització de drets i ingressos mitjançant presa de raó i control financer.
3- Adaptació de les bases d’execució del pressupost 2018 als canvis normatius.
4- Aprovació de l’addenda del conveni d’encàrrec gestió entre el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Vilassar de Mar, per a la compra agregada del Servei de Mobilitat Internacional per a joves del Maresme 2018-2021.
5- Petició de l’establiment d’un conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Vilassar de Mar per a la gestió del Servei d’Acollida per a l’any 2019.
6- Moció, no resolutiva, presentada pel grup municipal de Vilassar de Mar sí que pot/sí puede, per engegar, prèvies aportacions de les associacions feministes i entitats del nostre municipi, un espai permanent de trobada denominat “Escola de pensament feminista”.
7- Moció, no resolutiva, presentada pel grup municipal de Babord-CUP-PA, sobre el dret a l’empadronament.
8- Moció, no resolutiva, presentada pel grup municipal de Babord-CUP-PA, de defensa del sistema sanitari i de l’atenció primària de salut.
9- Moció, no resolutiva, prsentada pel grup municipal de Ciutadans, per facilitar el dret a vot als ciutadans europeus en les eleccions municipals i europees.
10- Moció, no resolutiva, presentada pel grup municipal Demòcrata i la regidora no adscrita, Sra. Olga Zuloaga, per denunciar el bloqueig jurídic del Tribunal Constitucional i de suport als presos polítics que fan vaga de fam.
11- Donar compte dels decrets de l’alcaldia.
12- Donar compte de la renúncia de la regidora del grup municipal Babord-CUP-PA, Sra. Júlia Suriol Corbera.
13- Precs i preguntes.

Notícies relacionades

Cau part de la façana d’un immoble ubicat al carrer de Sant Jaume
Vols veure com era el Vilassar de Mar nevat?
Els secrets de la casa de cós, al descobert
Les càmeres de l’Amo del Poble visiten Vilassar de Mar