Avui començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Mareme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc, però abans rebrem un cop més a Oriol Contreras responsable de l’OMIC (Oficina Municipal d’Informació al Consumidor), per parlar de consum. Precisament de consum parlem amb els alumnes que ens visitaran de nou des del Vaixell Burriac de Vilassar de Mar.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h arriba el “parlant de sexe” on la sexòloga del programa MirexBlood ens parla de temes relacionats amb la sexualitat i la parella.

A les 11.30h anem al teatre, de la mà de Joana Hernández repassem la cartellera, les estrenes, recomanacions i fem les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana. Passa per la secció l’actor Xavier Tapias, mag que portarà a terme un cicle de màgia Mag Fest 2017” a diferents teatres de Barcelona.

A les 12h Ariadna Coll ens parla d’hàbits saludables. Parlem de PNI, de la psiconeuroimmonologia, com sempre amb exercici i una alimentació saludable.

A les 12.25h entrarem directament a la cuina del Dr. Productes, cuina saludable per gaudir de l’alimentació. Jordi Jacas de “El molí de l’Escala” cuina amb la base d’un producte de temporada com són els pèsols.

En la recta final de l’edició arriba “l’Aigua Clara“, l’espai de La Xarxa que repassa l’actualitat.

Tot plegat en l’edició nº1008.