•  
Començarem l’edició d’aquest dijous amb la visita de Oriol Contreras, la persona encarregada de l’OMIC, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor. Amb ell el primer dijous de cada mes, coneixerem l’oficina i quins temes hi tracten. 

Seguirem repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar Maresmel’agenda d’activitats previstes, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30h visiten la ràdio els alumnes de 5è del Vaixell Burriac, que un any més han posat en marxa les seves pròpies cooperatives. Avui ens les presenten.

Amb tot invertim els primers 60 minuts de l’edició 

A les 11h arriba el “Parlant de sexe” amb MirexBlood, la sexòloga del programa que ens parla de vàries temàtiques sexuals
A les 11.30h com cada dijous arriba Joana Hernández amb la secció de teatre, en la qual ens porta les estrenesrecomanacionscartellera i les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana.

A les 12h arriba la secció de La Xarxa Famílies i escoles” en el que posem damunt la taula tot el relacionat amb la relació entre els centres educatius i les famílies.

Amb l’entreteniment musical arribem a les 13h.

Tot plegat en l’edició nº907.