Dijous 26 de setembre

  •  

Encetem programa com sempre repassant la informació de Vilassar de Mar i Maresme, el temps, la música del record, les noticies destacades etc.

10.15h arriba la primera entrevista del matí per parlar de la Setmana de la gent gran que es celebra a Vilassar de Mar els propers dies. Entrevistem a la regidora de Gent gran i Familia Núria Arasa.

 60 minuts per repassar l’actualitat local.

A les 11.00h arriba la secció que protagonitza Joan Escofet en la que ens parla de les noticies vistes des d’una altre banda, tot plegat a “Dijous toca’m esl ous!”

A les 11.30h torn per la segona entrevista del matí per parlar de la “1era Nit de Comerç” que es celebra a Vilassar de Mar el proper dissabte, visita la ràdio la dinamitzadora de Vilassar Comerç Fina Ros.

A les 12h en l’entrevista en Xarxa, el company Marc Lobato entrevista Jorge Wagensberg que serà l’encarregat de dibuixar el futur Museu Ermitage que s’instal·larà a Barcelona.

A les 12.30h estrenem secció amb Xavier Boluda, “Crtl+Alt+Supr” , una secció en la que ens acostarà, les recomanacions de pàgines webs, aplicacions, així com també explicarà diversos termes relacionats amb les noves tecnologies. Avui ens parlarà dels RSS.

Tot plegat en l’edició nº577.