•  

Començarem l’edició d’avui, repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

Abans però, parlarem de mediació. Diumenge 21 de gener es celebra el Dia Europeu de la Mediació i en parlarem amb Irene Sendín, mediadora de Immediatio.

A les 10.30h en l’entrevista del matí parlem d’un conte, “El gran secreto” que ha escrit Marta Marqués i que ha il·lustrat la vilassarenca Sílvia Sánchez, sobre una historia real.

Invertirem així els primers 60 minuts.

A les 11h arriba la tertúlia jove, tertúlia que avui protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO, però que excepcionalment porten aterme avui l’alumnat de 1r de Batxillerat. Avui amb els nois i noies de l’institut Vilatzara parlarem del futur, què els espera després de l’institut.

A les 11.30h arriben les estrenes, recomanacions, la cartellera i els protagonistes de la l’escena catalana. Amb Joana Hernández parlem de teatre. Avui la nostra convidada és la cantant i actriu Gisela.

A les 12h. la nostra especialista en hàbits saludables i PNI (Psiconeuroinmonulogia) l’Ariadna Coll ens acompanya una setmana més amb bons.

Seguidament cap a les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes, des d’on el cuiner Jordi Jacas des de La Xarxa, ens cuina un ingredient de diferentes maneres, totes elles saludables. Avui parlem de les mandarines.

Amb la secció “Temps de Terra” de La Xarxa, parlem de productes de temporada. Avui però més que de productes, parlarem sobre com efecten les pluges al camp.

Tot plegat en l’edició nº1103 .